Om du funderar på att låna pengar så har du säkert redan surfat runt på många olika bankers och andra långivares hemsidor. Det är väldigt mycket information att ta in och alla företag erbjuder olika villkor som kan vara svåra att jämföra.

Vad är lånapengar.com?

Lånapengar är ett oberoende e-företag som hjälper dig som potentiell låntagare med allting du kan tänkas behöva hjälp med när du ska ta ett lån. Det finns en stor mängd information om vart man kan långa pengar. De hjälper dig också att jämföra olika långivare. Man kan även hitta mycket bra konsumentinformation om allt som rör lån med pedagogiska uppställningar över olika lånetyper och deras för och nackdelar. De ger även tips på hur man kan låna pengar även om man har en betalningsanmärkning.

Hur fungerar långapengar.com?

Sidan är mycket användarvänlig och enkel att använda. Du kan använda den för att söka information om olika typer av lån, till exempel seniorlån, blancolån, snabba lån och samlingslån. Vill du jämföra vilka villkor olika kreditinstitut erbjuder så finns ett speciellt formulär som du ska använda. Du skriver helt enkelt in den summa pengar du vill låna, till exempel “femtusen kronor”, sedan klickar du på den lilla aktionsknappen “Hitta lån”. Du får sedan snabbt upp information om vilken typ av lån du kan ta, till exempel “snabblån” och även en lista med olika långivare och information om kostnad för lånet.

Var hittar jag bästa räntan?

När man ska låna pengar så ska man alltid jämföra olika banker och kreditinstitut. Lånapengar.com ger dig möjligheten att jämföra de olika företagen i lugn och ro hemma i vardagsrummet. Du behöver inte gå runt till de olika långivarna vilket kan vara väldigt tidsödande. När man går runt till olika banker så tar de alltid en kreditupplysning på dig för att utvärdera din ekonomiska förmåga att betala tillbaka ditt lån. Har du många kreditupplysningar på dig så minskar din kreditvärdighet och kan göra det svårare att få en bra ränta. Använder du lånapengar.com så slipper du detta moment.

Hur ansöka om lån?

Om du får upp ett erbjudande som du tycker verkar intressant på Lånapengar så kontaktar du långivaren direkt genom formuläret som finns på hemsidan. Du måste ange dina person- och bankuppgifter och vilken typ av lån du är intresserad av. Du får sedan besked via sms eller epost om ditt lån är beviljat eller inte.